Ferrari Enzo gecrasht in Baarn

Afgelopen week is er een Ferrari Enzo gecrasht in Baarn. Een van de meest bijzondere Ferrari’s ooit gemaakt zoals we laatst schreven in dit artikel. Er zijn ontzettend veel artikelen over gepubliceerd maar toch wilde ik hier een artikel aan toevoegen aangezien er zo weinig van over zijn in Nederland.

De Enzo is een prachtige Ferrari met een steeds zeldzamer wordende V12 motor. In Nederland staan er momenteel 3 op kenteken volgens het RDW en hiervan is er dus nu 1 gecrasht. Van de drie is er maar 1 met een geldige APK. Hopelijk was dit niet de auto die gecrasht is in Baarn want dat zou betekenen dat de kans dat je een Enzo zou zien rijden in Nederland nu zo goed als nihil is geworden. Al is maar de vraag of de koper van een Ferrari Enzo deze gaat gebruiken om mee te touren.

Toch is er hoop. Nadat de Ferrari Enzo gecrasht was in Baarn leek in eerste instantie de auto total loss. Maar onlangs is er een artikel in de Telegraaf verschenen waarin wordt beweerd dat de auto wellicht toch te redden valt. Dit zou uiteraard geweldig zijn!

Mocht je geinteresseerd zijn in de geregistreerde voertuigen bij de RDW, kijk dan op https://opendata.rdw.nl/ of op deze site onder bijvoorbeeld Ferrari, je kunt ook op kenteken zoeken als je dat leuk vindt!

Plaats een reactie